Kirjoittaja

Olen kotkalainen kahden pienen lapsen äiti. Äitiyteen ja lapsiperhearkeen tuli pieni lisätwisti, kun kuopuksella todettiin autismikirjon häiriö keväällä 2018. Tästä voit lukea enemmän siitä, miksi aloin epäillä autismia omalla pojallani.

Diagnoosin jälkeen liityin Facebookin vertaistukiryhmiin, pänttäsin autismikirjallisuutta ja katsoin aihetta käsitteleviä tv-ohjelmia. Päätin perustaa tämän blogin, koska aihe kiinnostaa valtavasti. Koin kuitenkin, että läheisten ihmisten kanssa olisi hyvä osata keskustella muistakin asioista. Siksi yritän keskittää ainakin osan pohdinnoistani vain tänne.

En ole alan asiantuntija, mutta tavoitteeni on oppia ymmärtämään. Yritän pitää joka päivä mielessäni sen, että vaikka autismi voi olla joskus hemmetin rankkaa meille vanhemmille, todennäköisesti sen mukanaan tuomat haasteet ovat kuitenkin vaikeampia lapselle itselleen.

Blogissa on tarjolla iloa, surua, tietoa ja toivottavati myös vertaistukea sitä kaipaaville! Kaikenlaiset kysymykset, ajatukset, ideat ja tiedustelut ovat tervetulleita osoitteeseen iiris@a-tyyppi.fi. A-tyyppi löytyy myös Instagramista ja Pinterestistä.

Jaa tämä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *